fbpx
12/18/2018

Instructiuni si programe

Instructiuni clopote digitale (document word)

Instructiuni clopote sms – Receptor – pentru modificare/adaugare clopote. (document word)

Manual utilizare Aplicatie clopote pentru telefon

Înregistraţi clopotele bisericii dumneavoastră. Înregistraţi cu telefonul clopotele, ni le trimiteţi prin Whatapp, noi corectăm nivelele, dinamica, tonurile şi le curăţăm de eventuale sunete nedorite, (voci, vrăbiuţe, câini) apoi le implementăm în instalaţia ce va ajunge la dvs. Pentru acestea urmăriţi instrucţiunile de mai jos.
Instructiuni inregistrare clopote:
-instalati din Google Play aplicatia Hi Q Mp3 recorder
-in aplicatie, la setari – inregistrare format – mp3, bitrate 256 kbps, putere semnal -4 sau -6, selectie microfon: neprocesat, stereo. Retineti tot de aici locatia unde gasiti inregistrarile.
Aplicatia este ideala pentru inregistrarea clopotelor cu un volum mai mic fara distorsiuni.
Va rog trimiteti inregistrarile de preferat prin whatapp ca atasare document nu ca audio pentru ca se reduce calitatea sunetului. 

Atentie! Nu faceți înregistrarile la primele ore când vrăbiuțețele sunt foarte active, sau se aud pe fundal gatere, drujbe sau alte sunete puternice chiar daca par departe. Sunetul pe care il inregistrati va fi amplificat de aproximativ 40 de ori. Porniti inregistrarea cu cel putin 10 secunde inainte de a trage clopotele si opriti-o dupa cel putin 15 de secunde după ultima bătaie. Vibratia clopotului inca persista chiar daca nu realizati. In timpul inregistrarii nu schimbati pozitia telefonului sau distanta de la care inregistrati. Nu puneti telefonul pe podea sau pe vreun scaun, de preferat tineti-l in palma deschisa, nemiscat, evitand astuparea microfoanelor.

In atentia utilizatorilor de telefoane produse dupa 2018:

Samsung si google au inventat Funcția Protecție Google Play care vă protejează telefonul împotriva eventualelor aplicații dăunătoare.

Când este activată, telefonul dvs. va bloca instalarea aplicațiilor care nu sunt semnate sau facute de ei sau care nu sunt pe Google Play.

Pentru aceasta

Mergeți la Setări > Google > Securitate.

În Stare securitate, apăsați Protecție Google Play.
Apăsați Scanare dispozitiv pentru amenințări de securitate pentru a dezactiva Protecție Google PlayDezactivați ambele opțiuni, instalați programul, apoi le puteți activa.

Clopot ardeal 5 minute (pentru programare in tableta cu aplicatia Ceas)

instructiuni reglare clopote la ora fixa: