fbpx
04/20/2017

Clopote digitale

Necesitatea adoptării unei instalații de clopote electronice a apărut din diferite motive:

Multe parohii rămân fără clopotari.

Alteori, preotul oficiază singur şi nu poate părăsi biserica pentru a trage clopotele.

Sau până la clopote sunt multe scări de urcat şi clopotarul are deja o vârstă respectabilă.

Alteori, parohia se află la zeci de kilometri depărtare şi trebuie trase clopotele de la distanţă.

Unele biserici din Ardeal au turnul înalt, specific, construit fără ciment ci cu mortar din nisip şi var. Acesta crapă deseori, în special din cauza vibraţiei şi greutăţii clopotelor, situaţie în care clopotele electronice sunt mai mult decat utile.

Producem, astfel, două modele de clopote digitale sau electronice pentru biserici, unele mai simple şi altele mai complexe, cu preţuri cuprinse între 1.600 și 3.800 lei. Aparatul este montat, de obicei în altar sau la pangar, activarea clopotelor fiind astfel la îndemână.

Alegeți instalația care se potrivește cel mai bine parohiei.

Clopote activate prin telefon

Clopote prin telefon

Instalație de clopote comandate prin telefon

Cel mai complex „Clopot” este cel activat atât de la aparat cât și din telefonul mobil prin intermediul unei aplicații android. Acesta poate fi și programat pentru ore fixe și dispune și de alte utilitare și muzică religioasă precum acatiste, colinde, pricesne etc.

Instalație de clopote cu butoane

Clopote cu butoane

Cea mai simplă și mai accesibilă instalație, a rămas, prin eficiență, și cel mai solicitat produs. Dispune de opt clopote alese de dvs din lista alăturată, pe un panou personalizat cu numele clopotelor necesare și al parohiei. Instalația nu necesită întreținere, nu se pornește sau se oprește, clopotele auzindu-se la simpla apăsare a unui buton.

Ambele instalatii se livrează prin curier, cu toate accesoriile de montaj incluse, montajul acestora îl puteți efectua în câteva ore, în funcție de complexitatea și lungimea pozării cablului.

Pentru a comanda una dintre aceste instalații accesați modelul dorit și completați formularul de comandă sau contactați-ne.

Putem folosi clopotele dumneavoastră.

Enoriaşii sunt obişnuiţi cu clopotele lor,  specifice zonei. Pentru aceasta, la toate tipurile de instalaţii putem adăuga clopotele înregistrate de dumneavoastră, o operațiune ușoară, rapidă și eficientă. Mai multe detalii găsiți accesând pagina ACEASTA:

La comanda unei instalaţii de clopote digitale vă rugăm să ne precizaţi dacă doriţi editarea unor  clopote cu lungimi diferite de cele din lista alăturată sau sau secvenţe compuse din două sau mai multe clopote.

Mai jos regăsiți câteva dintre clopotele ce vin preinstalate în dispozitivele noastre. Pentru a nu fi copiate, clopotele din lista alaturata se aud la calitate slabă.

Instructiuni pentru montarea clopotelor gasiti la pagina  ACEASTA.

Pentru Parohiile din Ucraina si Republica Moldova folosim  clopotele moldovenesti de la sfarsitul acestei pagini