fbpx
04/20/2017

Clopote digitale

În ultima perioadă, la biserică, din ce în ce mai puțini enoriași au disponibilitatea de a trage clopotele. Sau, mai pe românește, nu mai sunt clopotari.

Plouă sau ninge sau pur si simplu e imposibil să lăsaţi slujba pentru a trage clopotele. Alteori parohia se află la zeci de kilometri depărtare şi trebuie trase clopotele de la distanţă. 

Pentru aceste situaţii am propus trei modele de clopote digitale sau electronice pentru biserici, cu diferite funcții, cu preţuri între 1.500 și 2.800 lei, expediate prin curier, cu montaj în regim propriu, operaţiune relativ simplă. Aparatul este montat, de obicei în altar sau la pangar, activarea clopotelor fiind foarte facilă. 

Înregistrați propriile dumneavoastră clopote! Enoriaşii parohiei sunt obişnuiţi cu clopotele bisericii lor sau le preferă pe cele specifice zonei. Pentru aceasta, la toate tipurile de instalaţii putem adăuga clopotele înregistrate de dumneavoastră, o operațiune ușoară, rapidă și eficientă. Mai multe detalii găsiți accesând pagina ACEASTA:

Clopote digitale cu butoane

Toaca digitala

Toaca electronica

Clopote sms

Clopote cu comanda S.M.S.

 

 

 

 

 

 

 

Mai jos regăsiți câteva dintre clopotele ce vin preinstalate în dispozitivele noastre.

Atentie! Din motive de copyright, clopotele de pe site sunt incarcate la calitate slaba.

Instructiuni pentru montarea clopotelor gasiti la pagina  ACEASTA.

Pentru clientii din Ukraina si Republica Moldova putem folosi dangătele partenerului nostru, Denis Latâșev, pe care le puteti asculta aici