fbpx
04/20/2017

Clopote digitale

Clopote digitale cu butoane

Clopote activate prin telefon

Clopote activate prin telefon

 

 

 

 

 

 

Din diverse motive, in multe parohii, nu se mai gasesc enoriasi care sa traga clopotele.

Uneori, preotul oficiaza singur si nu poate parasi biserica pentru a trage clopotele. Alteori, parohia se află la zeci de kilometri depărtare şi trebuie trase clopotele de la distanţă.

Intr-o alta situatie se afla multe biserici din Ardeal: turnul înalt specific greco-catolic, construit  fără ciment, deja prezintă crăpături serioase cauzate de vibraţia şi greutatea clopotului.

Pentru aceste situaţii am propus doua modele de clopote digitale sau electronice pentru biserici, cu diferite funcții, cu preţuri între 1.500 și 2.800 lei, expediate prin curier, cu montaj în regim propriu, operaţiune relativ simplă. Aparatul este montat, de obicei în altar sau la pangar, activarea clopotelor fiind foarte facilă.

Puteti inregistra propriile dumneavoastră clopote! Enoriaşii sunt obişnuiţi cu clopotele bisericii lor sau le preferă pe cele specifice zonei. Pentru aceasta, la toate tipurile de instalaţii putem adăuga clopotele înregistrate de dumneavoastră, o operațiune ușoară, rapidă și eficientă. Mai multe detalii găsiți accesând pagina ACEASTA:
Mai jos regăsiți câteva dintre clopotele ce vin preinstalate în dispozitivele noastre. Atentie! pentru a nu fi copiate, clopotele de aici se aud la calitate slaba.

Instructiuni pentru montarea clopotelor gasiti la pagina  ACEASTA.

Pentru Ucraina si Basarabia folosim, de asemenea, şi clopotele specifice puse la dispozitie de partenerului nostru, Denis Latâșev, pe care le puteti asculta aici