fbpx
04/20/2017

Clopote digitale

Clopote cu butoane

Clopote activate prin telefon

Clopote activate prin telefon

 

 

 

 

 

 

Multe parohii rămân fără clopotari, din diferite motive.

Uneori, preotul oficiază singur şi nu poate părăsi biserica pentru a trage clopotele. Sau până la clopote sunt multe scări de urcat şi clopotarul are deja o vârstă respectabilă. Alteori, parohia se află la zeci de kilometri depărtare şi trebuie trase clopotele de la distanţă.

Multe biserici din Ardeal au turnul înalt, specific, construit fără ciment ci cu mortar din nisip şi var. Acesta crapă deseori, în special din cauza vibraţiei şi greutăţii clopotelor, situaţie regretabilă, în care clopotele electronice devin alternativa.

Am construit astfel două modele de clopote digitale sau electronice pentru biserici, unele mai simple şi altele mai complexe, cu preţuri cuprinse între 1.600 și 3.800 lei, cu toate accesoriile de montaj incluse, expediate prin curier, cu montaj în regim propriu, activitate ce se realizează în 2-3 ore. Aparatul este montat, de obicei în altar sau la pangar, activarea clopotelor fiind astfel foarte la îndemână.

La comanda unei instalaţii de clopote digitale vă rugăm să ne precizaţi dacă doriţi editarea unor  clopote cu durate diferite de cele din lista alăturată sau sau secvenţe compuse din două sau mai multe clopote.

Înregistraţi propriile dumneavoastră clopote! Enoriaşii sunt obişnuiţi cu clopotele lor,  specifice zonei. Pentru aceasta, la toate tipurile de instalaţii putem adăuga clopotele înregistrate de dumneavoastră, o operațiune ușoară, rapidă și eficientă. Mai multe detalii găsiți accesând pagina ACEASTA:
Mai jos regăsiți câteva dintre clopotele ce vin preinstalate în dispozitivele noastre. Pentru a nu fi copiate, clopotele din lista alaturata se aud la calitate slabă.

Instructiuni pentru montarea clopotelor gasiti la pagina  ACEASTA.

Pentru Parohiile din Ucraina si Republica Moldova folosim  clopotele pe care le puteti asculta aici.