fbpx
04/20/2017

Clopote digitale

Din ce în ce mai puțini enoriași au disponibilitatea de a trage clopotele. 

Alteori nu puteţi opri serviciul religios pentru a trage clopotele. Sau parohia se află la zeci de kilometri depărtare şi trebuie trase clopotele de la distanţă. 

Multe biserici din Ardeal se confruntă cu altă problemă: turnul înalt specific formatului greco-catolic, tencuit fără ciment, deja prezintă crăpături serioase cauzate de vibraţia şi greutatea clopotului.

Pentru aceste situaţii am propus trei modele de clopote digitale sau electronice pentru biserici, cu diferite funcții, cu preţuri între 1.500 și 2.800 lei, expediate prin curier, cu montaj în regim propriu, operaţiune relativ simplă. Aparatul este montat, de obicei în altar sau la pangar, activarea clopotelor fiind foarte facilă. 

Înregistrați propriile dumneavoastră clopote! Enoriaşii parohiei sunt obişnuiţi cu clopotele bisericii lor sau le preferă pe cele specifice zonei. Pentru aceasta, la toate tipurile de instalaţii putem adăuga clopotele înregistrate de dumneavoastră, o operațiune ușoară, rapidă și eficientă. Mai multe detalii găsiți accesând pagina ACEASTA:

Clopote digitale cu butoane

Toaca digitala

Toaca electronica

Clopote activate prin telefon

Clopote activate prin telefon

 

 

 

 

 

 

 

Mai jos regăsiți câteva dintre clopotele ce vin preinstalate în dispozitivele noastre. Atentie! Din motive de copyright, clopotele de pe site sunt incarcate la calitate slaba.

Instructiuni pentru montarea clopotelor gasiti la pagina  ACEASTA.

Pentru Ucraina si Basarabia folosim, de asemenea, şi clopotele specifice puse la dispozitie de partenerului nostru, Denis Latâșev, pe care le puteti asculta aici