fbpx

 

 

Cel mai eficient, mai ieftin şi mai uşor de folosit clopot electronic, instalatia fiind compusa dintr-un aparat ce reda 8 clopote, două sau patru goarne, cablurile si accesoriile necesare, toate incluse în pachet.

Distanta de auditie se situeaza intre 900 m si 3000m, aceasta putand fi afectata de numarul de goarne, topografia locului, si elemente ce pot bloca sunetu precum construcții inalte sau pomi cu coroana deasă din vecinatatea bisericii. Dupa amiaza, cand zgomotul ambient este mai redus, clopotele se aud mai departe.

Clopotele sunt inregistrate de la biserici, procesate pentru un sunet clar si patrunzator. Instalatia este utila oricarei parohii, chiar daca aceasta este dotata cu clopote clasice.

„Câte bordeie, atâtea obiceie” spune un proverb românesc. De aceea, nu producem un clopot „standard” ci unul personalizat pentru fiecare parohie în parte, respectând obiceiul locului. Astfel, la comanda unei instalatii de clopote vă rugăm să alegeţi opt dintre clopotele de aici, să ne comunicaţi numarul din listă al acestora şi cum doriţi sa fie denumite pe tabloul de comandă al clopotelor, ca în imaginea alăturată. Spre exemplu, alegeti din lista clopotul cu numarul 34 si doriti sa il folositi la Utrenie. Acelasi lucru este valabil si referitor la clopotele inregistrate de dvs. care vor trebui denumite, de preferat cu un singur cuvant. Cele mai folosite sunt LITURGHIE, SARBATOARE, CHEMARE, TOACA, DECES, EVANGHELIE, UTRENIE, VECERNIE, VREME MARE sau URGENTA, INTAMPINARE, INVIERE, ANUNT.

LA CERERE POT FI INTRODUSE CLOPOTELE PAROHIEI, vor fi inregistrate cu telefonul urmând cateva instructiuni (mai multe detalii aici), le vom procesa si curata de sunete precum păsări sau maşini urmând a fi implementate în aparat, costul de procesare fiind de 35 lei/clopot.

Preturi: 1.600 lei cu doua goarne sau 2.000 lei cu patru goarne

Pachetul contine: aparatul de comanda al clopotelor, goarnele, o rola de 50m de cablu, si accesoriile necesare montajului: dibluri cleme, suruburi etc.

Garantie 2 ani.

Instalatiile sunt produse de catre noi.

Alte tarife si preturi corelate acestui produs:

  • Editare secventa sau schimbare durata clopote existente – 20 lei / clopot
  • Editare si procesare clopot inregistrat – 35 lei / clopot
  • Intrare telefon in instalatia de clopote cu mufa si cablu – 40 lei.

Instrucţiuni de montaj: Descarcă