fbpx
05/27/2018

Despre noi

Din 1995 sonorizam biserici. Pe site gasiti un ghid complex pentru sonorizarea unei biserici, care ofera soluții tehnice conforme cu tinuta eclesiastica.

Biserica trebuie să transmită un mesaj clar și puternic, nu plictisitor si neinteligibil. Pentru aceasta am adunat toată experiența într-un dispozitiv care desi destul de complex in interior este foarte uşor de folosit: cu doar două butoane de volum pentru interior și exterior si un ecran mare. Simplitatea si preturile mici datorate producţiei proprii sunt atuurile  cu care ne mândrim și le recomandăm la alegerea unei instalații de sonorizare.

În acest domeniu activează puţine companii pentru ca fiecare biserică sonorizată necesită reglaj individual, după caracteristile acustice arhitecturale. Pentru aceasta ii avertizez pe colegii preoţi ca la achiziţia instalaţiei, indiferent de buget, să aibă puţină atenţie: sunt nenumărate instalaţii concepute pentru alte scopuri decat sonorizarea incintelor cu ecou, neplacerile apărând după montarea instalaţiei. Pentru aceasta vizitaţi sectiunea Suport.

Ilie Popescu

Marius Popescu

Costel Pavel