fbpx
05/25/2018

Politica de confidentialitate

Confidentialitatea datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si a General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679  pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Sonorizaribiserici.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Scopul colectarii datelor este de a va putea asigura serviciile noastre, de a va asigura suportul privind comenzile dumneavoastra, de a va aduce la cunostiinta modificarile din cadrul serviciilor noastre si eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii nostrii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt publicate pe site sau in alta parte si nu sunt facute publice. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa prin email, telefonic sa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta la adresa de la sectiuna Contact.

Pe masura ce navigati pe site, nu vor fi plasate cookie-uri publicitare.

Daca nu doriti sa primiti informari prin newsletter ba puteti dezabona urmand linkul prezent in fiecare email.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate niciunui operator autohnton sau din alte state.

Multumim pentru timpul acordat.