fbpx

 

 

Clopote electronice pentru biserica, cu doua sau patru goarne.

Instalatia este compusa dintr-un dispozitiv de redare clopote, goarnele, cablurile si accesoriile aferente montajului. La cerere, clopotele pot avea si comanda suplimentara ce poate fi amplasata in locuri mai accesibile precum pronaos, clopotnita etc. Dispune de butoane metalice, cu aspect si rezistenta superioare

Distanta de auditie garantata este de minimum 700 m per goarna, pe o directie. Suplimentarea cu goarne face ca distanta sa creasca semnificativ, cu un sunet inteligil chiar si la 3000m. Distanta poate fi afectata de topografia locului, construcții inalte sau pomi cu coroana deasă.  De asemenea, dupa amiaza, cand zgomotul ambient este mai redus, clopotele se aud mult mai departe.

Clopotele sunt inregistrari reale, procesate pentru un sunet clar si patrunzator si pot fi alese de pe site  de aici:.

La cerere, instalatia poate fi prevazuta cu dispozitiv de redare muzica religioasa. Instalatia este utila oricarei parohii.

Cele mai cerute sapte clopote sunt Toaca, Liturghie, Deces, Viena1, Trei clopote medii, insa va recomandam sa le ascultati si sa alegeti 7 clopote din lista din josul paginii.

LA CERERE POT FI INTRODUSE CLOPOTELE PAROHIEI, vor fi inregistrate cu telefonul urmând cateva instructiuni (mai multe detalii aici), le vom procesa si curata de sunete precum păsări sau maşini urmând a fi implementate în aparat, costul de procesare fiind de 20 lei/clopot.

 

Preturi: 1.500 lei cu doua goarne sau 1.900 lei cu patru goarne

Pachetul contine: aparatul de clopote, goarnele, o rola de 50m de cablu, si accesoriile necesare montajului: dibluri cleme cu cui, suruburi.

Garantie 2 ani.

Instalatiile sunt produse de catre noi.

Instrucţiuni de montaj: Descarcă


Daca doriţi înscrierea numelui parohiei pe faţa aparatului completaţi aici.
Introduceti numele sau numarul clopotului din lista in primul camp si numele cu care doriti sa fie denumit in aparatul dvs. Ex: in lista de pe site este denumit "clopot5" si dvs il veti folosi ca "Vecernie".
Va rugam inscrieti adresa cu Localitate, strada, numarul imobilului şi judeţul.
CUI-ul parohiei sau a firmei beneficare şi adresa sediului